Design selv fidget spinner

Design din egen Fidget spinner

Vi er en af de eneste, som tilbyder en personligt designet Fidget Spinner i Danmark. Hos os har du mulighed for, at få lavet en hånd spinner lavet ud fra din ide eller design.

Ønsker du, at vi hjælper dig med at lave din helt egen Fidget Spinner?

1. Lav eventuel en skitse af designet eller send et billede på mail. Beskriv den overordnede ide og det ønskede design i tekstboksen ovenover.
2. Vi kigger på din ide og designer, som udgangspunkt, efter dine ideer og designs og justerer.
3. Inden vi producerer din hånd spinner, så får du selvfølgelig et billed via vores 3D program, så du kan godkende endeligt, før vi printer den på 3D printeren.
4. Vi printer den på vores 3D printer og gør den klar til levering.
5. Du har din helt egen Fidget Spinner i et unikt og personligt design efter få dage.
Fidget Spinner – i custom-made design

Fidget spinner med mulighed for eget design. Vi tilbyder denne mulighed for vores kunder, som måske ikke synes vores designs rammer helt plet. Så sidder du med en sjov eller god ide, så vil vi rigtig gerne se på og snakke med dig om din ide.
Perfekt til dimsere, så dem omkring dig slipper for lyden af den irriterende klikken på en kuglende eller lyden af en der bider negle. Fidget Spinners har det formål at give brugeren en måde at rette sit fokus. På denne måde giver man ikke efter til dårlige vaner, netop fordi fingrene holdes aktiveret.

Husk, alle designs laves af os selv og din nye fidget spinner bliver herefter printet på vores 3D printere på vores “base” her i Danmark. Dermed er du sikret top kvalitet og service hele vejen igennem.

Eksempler:

Skitsen

 

Endelig unik design

Pokemon spinner